Klantmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Klantmanager (m/v).

Over het bedrijf

Dit innoverende bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren Klantmanager.

Over de functie

Als Klantmanager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de prestaties van contracten met jouw klanten. Je zult leiding geven aan een team van verantwoordelijken voor diverse werkpakketten en projecten, terwijl je ook de dagelijkse inzet van monteurs en specialisten regisseert. Je zult de organisatie verder ontwikkelen op basis van veranderingen in werkpakketten en de samenwerking tussen collega’s versterken. Met jouw analytische vaardigheden, ben je in staat snel inzicht te creëren en oplossingen te implementeren die de effectiviteit en efficiëntie verhogen. Je zult anderen enthousiasmeren en interne en externe samenwerkingen verbeteren. Je zal een budget verantwoordelijkheid hebben en bijdragen aan de bedrijfsbrede doelstellingen samen met je collega managers.

Jouw doel als Klantmanager is om een hoge voorspelbaarheid en betrouwbaarheid te realiseren door een efficiënte en effectieve samenwerking met je klanten. Je bent een ondernemende teamleider die in staat is om de juiste sfeer te creëren en de juiste mensen aan boord te krijgen om deze doelen te bereiken.

Ben jij die leidinggevende met een sterk karakter en in staat om de prestaties van jouw team naar een hoger niveau te tillen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Ruime aantoonbare werkervaring in klantmanagement op HBO/WO niveau
  • Je hebt organiserend vermogen en werkt planmatig
  • Ondernemend, innovatief, resultaatgericht en je hebt veel doorzettingsvermogen
  • Sterk in advies- en projectmanagementvaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid
  • Auto, telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1420

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!