Klantsucces Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle is Greenmonkeys op zoek naar een Klantsucces Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten voor de zorgsector. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Klantsucces Manager.

Over de functie

In de rol van Customer Success Manager speel je een cruciale rol bij het beheren en optimaliseren van klantrelaties. Het realiseren van groei, met inbegrip van het identificeren en benutten van kansen en het succesvol afronden ervan, wordt bewerkstelligd door een nauwe samenwerking met jouw klanten om hun vooraf gestelde doelstellingen te bereiken. Dit bereik je door klanten te voorzien van beproefde methoden voor het gebruik van het platform en door een strategische gesprekspartner te zijn.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een assertieve en doelgerichte Klantsuccess Manager. Iemand met aantoonbare bekwaamheid in het succesvol aangaan van interacties met eindgebruikers en het bevorderen van productacceptatie. Daarnaast is analytische vaardigheid van essentieel belang, en het vermogen om proactief te communiceren. Je bent bedreven in het interpreteren van gegevens, overtuigend in je presentaties, en hebt een diepgaand begrip van de behoeften van de klant.

Ben jij gedreven door passie voor klantensucces, houd je van samenwerken en wil je echt impact hebben op het geheel? Laat dan een bericht achter bij Greenmonkeys en we vertellen je graag meer over deze boeiende functie die beschikbaar is bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Een proactieve en resultaatgerichte instelling
  • Relevante ervaring in zorgadministratie en declaratieprocessen
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris, aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling, met inbegrip van opleidingsmogelijkheden
  • De gelegenheid om een impact te hebben binnen een organisatie waar je stem wordt gewaardeerd en jouw ideeën van betekenis zijn

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1683

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt ook zo´n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!