Klantsuccesmanager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen is Greenmonkeys op zoek naar een Klantsuccesmanager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten voor de zorgsector. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Klantsuccesmanager.

Over de functie

Als Klantsuccesmanager zorg je ervoor dat jouw klanten de gewenste resultaten boeken met de aangeboden softwareoplossingen. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het opbouwen van sterke relaties met bestaande klanten en andere belanghebbenden, waarbij je zorgt voor een optimale tevredenheid en blijvend succes.

Hiervoor zoeken ze een doortastende en daadkrachtige Klantsuccesmanager. Iemand met bewezen vaardigheid om effectief contact te leggen met eindgebruikers, een product te promoten en acceptatie te stimuleren. Verder ben je analytisch sterk en communiceer je proactief. Jij kunt data goed interpreteren, helder presenteren en je weet als geen ander wat de klant nodig heeft.

Heb jij een passie voor customer success, werk je graag samen en wil je graag het verschil maken? Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma
  • Actie- en resultaatgerichte mindset
  • Ervaring met zorgadministratie en -declaratieprocessen
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met daarnaast uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei, inclusief opleidingsmogelijkheden
  • De kans om het verschil te maken in een bedrijf waar jouw stem gehoord wordt en je ideeën ertoe doen

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1542

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!