Manager Marketing en Communicatie (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Manager Marketing en Communicatie (m/v) voor een opdrachtgever in Nunspeet (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve onderneming is specialist in het aanleggen en beheren van diverse digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Manager Marketing en Communicatie.

Over de functie

Jij hebt als Manager Marketing en Communicatie de taak om een strategisch plan voor marketing en communicatie te ontwikkelen dat overeenkomt met het perspectief, de doelen en merkidentiteit van deze opdrachtgever.

Hiervoor beschik je als Manager Marketing en Communicatie over voldoende expertise in het toepassen en beoordelen van een passende mix van communicatiemiddelen. Je hebt een uitgebreide kennis van diverse mediakanalen en communicatietechnieken. Bovendien heb je het vermogen om anderen te betrekken in het geheel. Je bezit sterke vaardigheden om verbindingen te leggen, een vlotte pen en de capaciteit om de strategie die ze hier hanteren helder uit te leggen aan alle teamleden.

Wat neem je mee?

  • Relevante commerciële HBO of WO diploma
  • Uitstekende adviesvaardigheden
  • Ondernemend, innovatief, resultaat- en klantgericht
  • Samenwerken op alle niveaus is essentieel voor deze functie, dus goede samenwerkingsvaardigheden zijn een must
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid
  • Auto, telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1714

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!