Manager Performance (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Manager Performance (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en hun eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met sterke groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een Manager Performance.

Over de functie

Hier ga je als Manager Performance een wezenlijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van procesverbetering binnen de dynamische omgeving van deze innovatieve opdrachtgever. Hierin werk je als ‘spin in het web’ en werk je intensief samen met je collega’s van de verschillende afdelingen en externen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Manager Performance die aantoonbare werkervaring heeft op het gebied van organisatieadvies, projectmanagement, veranderkunde en procesanalyse. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel te noemen als ook een creatieve en innovatieve manier van denken en een sterk initiërende houding. Snel schakelen is je tweede natuur en multitasken is voor jou geen probleem. Verder draag je passie uit voor continu verbeteren en meten van de performance.

Is jouw interesse in deze toffe coachende en adviserende rol gewekt? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Minimaal een HBO diploma met een sterk bedrijfskundige accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met o.a. Scrum, Agile en Lean
  • Energiek, professioneel, ambitieus én een echte aanpakker
  • Actiegericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische en veelzijdige functie
  • Veel ruimte voor creativiteit en innovatie
  • Moderne werkplek en werken in een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1004

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!