Marketing en Communicatie Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hulshorst zoekt Greenmonkeys B.V. een Marketing en Communicatie Medewerker.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke ICT oplossingen. Hierbij staan veiligheid en functionaliteit hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Marketing en Communicatie Medewerker.

Over de functie

Als Marketing en Communicatie Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het schrijven van teksten, het ontwerpen van grafisch materiaal en het beheren van de website. Daarnaast zul je ook bezig zijn met het beheer van de social media-kanalen, waarbij je deze strategisch inzet. Verder is het belangrijk dat je actief contact houdt met klanten, klantsessies en webinars organiseert en het marketingbudget bewaakt.

Ze zoeken een betrokken en loyale allround Marketeer die op de hoogte is van de nieuwste trends binnen het vakgebied. Je hebt een creatieve, analytische en hands-on mentaliteit en streeft naar hoge kwaliteit.

Als geboren Marketeer met affiniteit voor ICT, ben jij de persoon die wij zoeken om ons te helpen groeien als onderneming. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent en we vertellen je graag meer over deze interessante marketing vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • MBO of HBO opleiding in een commerciële richting
 • Je bent een goede organisator die het overzicht kan houden in (complexe) projecten
 • Kennis van de moderne online marketing tools
 • Ervaring met SEO en SEA
 • Je ziet commerciële kansen, denkt in mogelijkheden en beschikt over overtuigingskracht om daarmee het gewenste resultaat te behalen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Moderne werkplek
 • Flexibele parttime job
 • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1455

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.