Marketing Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Rosmalen zoeken wij een ervaren Marketing Medewerker (m/v)

Over het bedrijf

Deze internationale dienstverlener is specialist op het gebied van informatietechnologie. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Marketing Medewerker.

Over de functie

Hier krijg je als Marketeer alle ruimte om deze opdrachtgever met jouw expertise en enthousiasme verder mee te nemen in de online toekomst. Je werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Zo ga je onder andere aan de slag met commerciële doelstellingen, het vormgeven van effectieve campagnes en het delen en maken van content op basis van het beschikbare marketingbudget. Als geen ander weet jij de juiste doelgroep aan te spreken met relevante en inspirerende content.

Hiervoor zoeken ze een ondernemende Marketing Medewerker met een hands-on mentaliteit en een pro actieve werkhouding. Iemand met ervaring in een B2B of B2G omgeving en die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière. Verder werk je gestructureerd, resultaat- en datagericht en ben je goed met cijfertjes.

Durf jij je verantwoordelijkheid te nemen als ervaren Marketing Medewerker? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante functie!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met marketingspecialisatie / Nima B
  • Je bent ruim ervaren in alle facetten van marketing
  • Positieve instelling, loyaal en een stevige persoonlijkheid
  • Leergierig en resultaatgericht
  • Uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Uitdagende en afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Fijne werkplek met gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 888

Sluitingsdatum 2-12-21

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.