Marketing Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Enter zoekt Greenmonkeys een Marketing Medewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke internetoplossingen. Hierbij staan klantvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren Marketing Medewerker.

Over de functie

Als Marketing Medewerker bij deze opdrachtgever ben je dagelijks bezig met het oppakken van toffe marketing projecten, het uitvoeren van experimenten, en het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen en best practices binnen de wereld van online marketing. Je gaat voornamelijk aan de slag met zoekmachine- en websiteoptimalisatie, zoekmachine adverteren en het opzetten en onderhouden van uiteenlopende campagnes.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Marketing Medewerker die overtuigt en inspireert op basis van intelligente inzichten en aansprekende voorbeelden. Verder heb je kennis van onder andere ads, search en display advertising en remarketing campagnes.

Ben jij dé ster die van alle online markten thuis is? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Bachelor- of masterdiploma in digitale marketing of een andere relevante opleiding
  • Kennis van Google Analytics en e-commerce/webshop ervaring
  • Je bent een positieve en resultaat gedreven teamplayer
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek met de nieuwste technieken
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • De rol omvat veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1522

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!