Online Marketeer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Online Marketeer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het ontwikkelen en onderhouden van efficiënte en bedrijfsspecifieke software oplossingen. Hierbij staan duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Online Marketeer.

Over de functie

Als Online Marketeer ga je hier het marketing team ondersteunen met het creëren van gave social media campagnes, zoekmachine optimalisatie, de contentproductie en het beheer van de websites. Als geen ander weet jij de klanten te bereiken met jouw creatieve en inspirerende manier van communiceren en heb je een uitstekend gevoel voor content creatie.

Hiervoor zoeken ze een enthousiaste en proactieve Online Marketeer die goed het overzicht kan bewaren tussen de verschillende werkzaamheden. Een leergierige marketeer met kennis van SEO en CMS. Verder heb je een hoop energie, humor en ambitie.

Ben jij creatief en is online marketing jouw passie? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een marketing en communicatie gerelateerd HBO diploma
  • Ervaring met Mailchimp, Google Analytics en Hootsuite is een dikke pré
  • Analytisch sterk en resultaatgericht ingesteld
  • Flexibele instelling en loyaal
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en creatieve functie
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Laptop van de zaak
  • Kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1488

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!