Product Owner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zoekt Greenmonkeys een Project Manager Software Development (m/v).

Dit bedrijf ontwikkelt maatwerk software, geen standaard producten maar altijd weer innovatieve webapplicaties en apps.
Het hechte team bestaat uit 10 mensen waarvan 5 developers, 2 business analisten, 1 product owner, 1 business developer en 1 office medewerker.

Over de functie

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van het gehele project, vanaf de behoeftebepaling en planning tot aan de uiteindelijke oplevering van de software aan de klant. De specifieke taken kunnen variëren, afhankelijk van de aard en omvang van de projecten en de behoeften van de klanten

Enkele van de taken die je zou uitvoeren zijn:

 1. Klantinteractie: De projectmanager werkt nauw samen met de Product Owner en klanten om de behoeften en vereisten te begrijpen.

 2. Projectplanning: De projectmanager maakt gedetailleerde projectplannen waarin de scope, doelen, mijlpalen, deadlines en benodigde middelen worden vastgesteld.


 3. Budgetbeheer: Het beheren van het projectbudget, ervoor zorgen dat financiële middelen effectief worden ingezet en het bewaken van de kosten om binnen het budget te blijven.

 4. Risicobeheer: Identificeren van potentiële risico’s en problemen die zich tijdens het project kunnen voordoen, en het opstellen van plannen om hiermee om te gaan.

 5. Stakeholdermanagement: Het managen van verwachtingen en relaties met klanten en andere belanghebbenden, en regelmatig rapporteren over de voortgang van het project.

Ben jij degene die we zoeken?
Dan heb je lef, ben je creatief, transparant, aandachtig en een teamspeler. Bovendien ben je een zelfstarter persoon die in staat is om het team op een professionele manier mee te nemen in de projectontwikkeling. Je bent bedreven in het managen van belanghebbenden en hebt een sterke veerkracht. Daarnaast dien je te beschikken over de volgende kwalificaties:

 • Een opleiding op WO of HBO+ niveau;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring als projectmanager of in een soortgelijke functie;
 • Ruime ervaring met het omgaan met/motiveren van een team;
 • Als geen ander bekend met Agile methoden voor het structureren van softwareontwikkelingsprojecten;
 • Ruime ervaring in backlog management met meerdere projecten in een projectportfolio;
 • Communicatief vaardig en klantgericht;
 • Je bent een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een marktconform en goed salaris plus prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Volop ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Afwisselend werk in een prettige werksfeer
 • Team van gedreven professionals
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 564

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!