Regiomanager (m/v)

Introductie

(Unfortunately, this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Zet jij de volgende stap als Regiomanager in Dalfsen?

Greenmonkeys zoekt een Regiomanager voor een vooraanstaande opdrachtgever in het Noord Oosten van het land. Deze functie staat in het teken van het stimuleren van zakelijke groei, het ontwikkelen van sterke klantrelaties en het leiden van een team naar uitzonderlijke prestaties. Jij bent de spil voor het behalen van commerciële doelstellingen, het optimaliseren van processen en het introduceren van innovatieve oplossingen. Hiervoor beschik je over bekwaamheid in het beheren van productieprocessen, zowel vanuit financieel als operationeel perspectief.

Ben jij klaar voor een rol waarin jouw commerciële inzicht en leiderschapsvaardigheden centraal staan? Neem voor meer informatie over deze uitdagende positie contact met Greenmonkeys op.

Wat bieden ze?

Deze rol komt met een aantrekkelijk pakket aan voorwaarden, waaronder:

  • Een competitief salaris tussen €4.000 en €5.600
  • Een auto van de zaak
  • Toegang tot uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma’s
  • Volop carrièremogelijkheden binnen een dynamisch en innoverend bedrijf
  • Kansen om je netwerk uit te breiden en deel te nemen aan sectorgerelateerde evenementen

Jouw profiel

Voor deze interessante functie zoeken ze iemand met

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie 
  • Aantoonbare successen in het behalen van commerciële doelstellingen en klanttevredenheid
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
  • Een proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging?

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Over Greenmonkeys

Bij Greenmonkeys werven we personeel, al vijftien jaar lang. We bedienen kleine, middelgrote en grote bedrijven door heel Nederland. Geen dag was hetzelfde en geen mens gelijk, en dat is precies waarom we zoveel plezier hebben in ons werk.

De vraag naar banen in de buurt groeit, en wij spelen graag in op die behoefte. We zijn bezig alle vacatures van Nederland op ons platform te verzamelen, zodat werkgevers en werknemers elkaar makkelijker kunnen vinden. Dit biedt nieuwe kansen voor iedereen. Een baan dicht bij huis betekent minder reistijd, meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot.

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als je huidige baan te veel reistijd kost, kijk dan eens op onze website. Er is vast en zeker een passende vacature voor je in de buurt.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of meer informatie over onze anonieme vacatures, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag jouw ideale baan te vinden.

Referentienummer 1787