Sales Manager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Sales Manager voor een opdrachtgever in Zwolle (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het creëren van innovatieve en op maat gemaakte softwareproducten. Momenteel hebben ze een openstaande vacature voor een Sales Manager.

Over de functie

Als Sales Manager draag je zorg voor de implementaties van de betreffende softwareproducten. Je hebt de capaciteit om zelfstandig ingewikkelde projectimplementaties en integraties tot een goed einde te brengen, maar jouw voornaamste verantwoordelijkheid ligt in het aansturen, begeleiden en opleiden van de consultants.

Hieroor zoeken ze een betrokken en loyale Sales Manager met sterke commerciële vaardigheden. Je hebt een enthousiaste en veerkrachtige persoonlijkheid. Je bent proactief en bereid om extra inspanningen te leveren zonder dat dit van je wordt gevraagd. Bovendien sta je klaar om het team te ondersteunen waar dat nodig is. Een succesvolle invulling van deze rol vereist de perfecte combinatie van enthousiasme, moed en vastberadenheid.

Wat breng je mee

  • Een opleidings- en denkniveau op HBO+ niveau
  • Bekendheid met zorgadministratie en declaratieprocessen
  • Passende werkervaring in een dienstverleningsgerichte context
  • Bovenmatige interesse in ICT
  • Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris, aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling
  • De gelegenheid om een impact te hebben binnen een organisatie waar je stem wordt gewaardeerd en jouw ideeën van betekenis zijn
  • Hecht netwerk van de allerbeste professsionals
  • Auto van de zaak

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1684

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt ook zo´n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!