Sales Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijmegen zijn wij opzoek naar een Sales Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Dit sterk groeiende en innoverende bedrijf is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en engineering. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een nieuwe collega.

Over de functie

In deze spilfunctie als Sales Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het contact met verscheidene klanten en interne collega’s. Hierbij heb je geen moeite om te schakelen tussen de verschillende gespreksvormen. Je werkzaamheden zijn divers; Je gaat onder andere aan de slag met klantvragen over orders, klachtenafhandeling, orderinvoer en het opstellen van competitieve offertes.

Als Sales Support Medewerker hou je het overzicht in het gehele verkoopproces, jij bent de verbindende factor tussen inkoop en verkoop.

Hiervoor zoeken we iemand die doortastend en energiek is en die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Iemand die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan en oplossingen kan aandragen die aan de wensen van de klant tegemoet komen. Je bent gestructureerd en accuraat en trots op jouw service niveau naar je klanten en collega’s toe.

Ben jij het commerciële en communicatieve talent waar we naar op zoek zijn? Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke job!

Wat breng je mee

  • MBO-4+/HBO werk- en denkniveau
  • Flexibel en zelfstandig
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Aantoonbare werkervaring in een technische organisatie waarin snel schakelen prioriteit heeft
  • Leergierig

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mooie commerciële en administratieve rol
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 693