Service Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een Service Manager (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf excelleert in het ontwerpen en lanceren van op maat gemaakte softwareoplossingen voor bedrijven. Ze hechten grote waarde aan functionaliteit en innovatie. Als gevolg van de groei van de organisatie is er momenteel een vacature beschikbaar voor de positie van Service Manager.

Over de functie

Als Service Manager ben jij degene die enthousiaste klanten weet te bereiken door de perfecte balans te vinden tussen klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en behaalde resultaten. In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor het in kaart brengen, uitdagen, prioriteren en documenteren van de eisen en wensen van de gebruikers.

Voor deze positie zoeken ze een Service Manager met een creatieve en innovatieve inslag. Iemand die een passie heeft voor klantgerichtheid en dienstverlening. Je bent gedurfd, kunt op strategisch niveau communiceren en weet anderen te enthousiasmeren met jouw ideeën en inzichten. Bovendien beschik je over de nodige flexibiliteit en het vermogen om verbindingen te leggen.

Ben jij in staat om digitale dienstverlening op een optimale wijze te organiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Greenmonkeys, en we vertellen je graag meer over deze boeiende vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau
  • Je toont zelfstandigheid, proactiviteit en een sterk gevoel van verantwoordelijkheid.
  • Je bent gericht op het vinden van oplossingen en neemt beslissingen
  • Je hebt kennis van onder andere MS365, DevOps en Azure
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk op een hoog niveau

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een boeiende centrale rol
  • Focus op persoonlijke groei en toegang tot opleidingsprogramma’s
  • Een ontspannen werkomgeving
  • Samenwerken met een team van gepassioneerde experts

Voor meer details over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1664

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!