Service Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys een Service Manager (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Functionaliteit en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Service Manager.

Over de functie

Als Service Manager weet jij enthousiaste klanten te bereiken met een optimale dienstverlening door de juiste balans te vinden tussen klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en resultaat. Je bent als Service Manager verantwoordelijk voor het in kaart brengen, challengen, prioriteren en vastleggen van eisen en wensen van jouw klanten met als doel inzicht te geven in het gewenste niveau van de betreffende dienstverlening.

Hiervoor zoeken ze een creatieve en innovatieve Service Manager. Iemand met een passie voor klanten en dienstverlening. Je hebt lef, bent een gesprekspartner op niveau en je kunt anderen enthousiasmeren over jouw ideeën en inzichten. Verder beschik je over flexibiliteit en verbindend vermogen.

Heb jij het in je vingers om digitale dienstverlening optimaal te organiseren? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Zelfstandigheid, pro-activiteit, sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Oplossingsgericht en besluitvaardig
  • Kennis van o.a. MS365, DevOps en Azure
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante spilfunctie
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s
  • Vrije werksfeer
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer details over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1530

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!