Specialist Marketing en Communicatie (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hierden zoekt Greenmonkeys een Specialist Marketing en Communicatie (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het creëren en leveren van op maat gemaakte softwareoplossingen. Prioriteit wordt gegeven aan zowel functionaliteit als veiligheid. Er is momenteel een vacature voor een veelzijdige medewerker, waarbij de voornaamste verantwoordelijkheden zich concentreren rondom marketing en communicatie.

Over de functie

Er wachten hier diverse werkzaamheden op een daadkrachtige professional die goed thuis is in zijn/haar vak. Als Specialist Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor onder andere het bijhouden van de sociale media kanalen, salesactiviteiten en ondersteuning bij uiteenlopende officemanagement taken.

Hiervoor zoeken ze een creatieve Marketing en Communicatie medewerker die houdt van aanpakken. Iemand met kennis van Adobe Designer en die proactief in staat is om in te spelen op de actualiteit.

Ben jij degene die het team komt versterken om deze opdrachtgever nog beter op de kaart te zetten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Succesvol relevante afgeronde MBO opleiding
  • Sterke communicatieve skills
  • Assertief, secuur, service gericht en affiniteit met IT
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een veelzijdige en ondersteunde rol met veel ruimte voor creatieve ideeën en eigen initiatieven
  • Afwisselende werkzaamheden in een parttime job
  • Werken met een professioneel en betrokken team

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig Greenmonkeys van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1557

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!