Business Controller (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wezep zoekt Greenmonkeys een Business Controller (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van innovatieve oplossingen voor uiteenlopende projecten. Hierbij staan duurzaamheid en betrokkenheid hoog in het vaandel.

Over de functie

Als Business Controller ga je onder andere aan de slag met het verzorgen van financiële rapportages, samenwerken met data-analysecollega’s om rapportagedashboards op te zetten en te onderhouden en het ondersteunen van afdelingen in het budgetteringsproces. Als geen ander bewaak jij nauwlettend de omzet, winst en verlies en voert de analyses uit.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale junior Business Controller. Je bent gedreven en streeft naar een rol als volwaardige business partner binnen deze internationale organisatie. Je bent op zoek naar een positie die jouw creativiteit stimuleert en je aanspoort tot het bereiken van buitengewone prestaties.

Ben jij klaar om jouw financiële vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je werken in een enthousiast team en geniet je van het analyseren van gegevens en budgetten? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat neem je mee

  • Bedrijfkundige HBO/WO opleiding
  • Sterke motivatie om in je eigen groei te investeren
  • Je hebt uitstekende vaardigheden in software
  • Assertief en doelgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende junior functie met verantwoordelijkheid
  • Genoeg ruimte voor initiatief en groei
  • Hier leer je de fijne kneepjes van het vak van ervaren business controllers
  • Mogelijkheden voor aanvullende opleidingen en persoonlijke ontwikkeling

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1585

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!