Controller (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Controller (m/v) voor een opdrachtgever in Putten.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze altijd in beweging om opdrachtgevers en klanten professioneel en servicegericht te ondersteunen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een junior Controller.

Over de functie

Als Controller bij deze opdrachtgever ga je een wezenlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de financiële administratie. Je gaat onder andere aan de slag met het creëren van interne werkmethoden en het onderzoeken van zakelijke procedures, het beheren van de projectadministratie en IT en het opstellen van uiteenlopende rapportages.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ambitieuze Controller die uitblinkt in financiële expertise, organisatorische vaardigheden en communicatieve bekwaamheid. Verder ben je proactief en heb je een scherp analytisch inzicht.

Vind jij het leuk om het verhaal achter de cijfers te kennen en met je collega’s op zoek te gaan naar groeimogelijkheden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze uitdagende vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO opleiding met een sterk finance accent
  • Je bent initiatiefrijk en communicatief vaardig
  • Durft verantwoordelijkheid te nemen en steeds op zoek naar verbetering
  • Accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een heel mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven financials
  • Diverse vakinhoudelijke opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Interessante junior functie
  • Ruime autonomie en individuele verantwoordelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1710

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!