Implementatie en Service Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem is Greenmonkeys op zoek naar een Implementatie en Service Medewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfsspecifieke software producten die voornamelijk gebruikt worden in de gezondheidszorg. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een collega Implementatie en Service.

Over de functie

Als Implementatie en Service Medewerker ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de interne organisatie. Je hebt als hoofdtaak om de best mogelijke klantbeleving van jouw klanten te waarborgen tijdens het gebruik van de betreffende innovatieve applicatie. Samen met je collega’s uit het team bewaak je de doorlooptijd en opvolging van meldingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen en storingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Implementatie en Service Medewerker die gewend is te werken met geautomatiseerde administratieve (zorg)systemen. Verder toon je eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

Houd je van veel dynamiek en wil je bovendien een baan die er toe doet, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • Je hebt affiniteit met ICT en finance
 • Integer en betrouwbaar
 • HBO/WO diploma met een sterk economisch accent
 • Je hebt eerder ervaring opgedaan in een soortgelijke functie
 • Goede contactuele vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Veelzijdige en verantwoordelijke functie met uitdagende werkzaamheden
 • Volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Werken met een team van gedreven professionals

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1634

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!