Manager Control (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nunspeet zoekt Greenmonkeys B.V. een Manager Control (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen telecomproviders en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. Letterlijk, want de corebusiness is het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Manager Control.

Over de functie

Als Manager Control bij deze onderneming heb je een veelomvattende rol als business partner. Je verbindt de zakelijke en financiële ontwikkelingen met elkaar en streeft continu naar verbetering van de processen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van zowel service-, productie- als projectgerelateerde activiteiten. Je monitort de voortgang van zowel de strategische als tactische uitvoering en ondersteunt de directie en managers bij hun dagelijkse leidinggevende taken.

Hiervoor zoeken ze een gedreven en ambitieuze Manager Control die van aanpakken weet. Verder beschik je over een analytisch vermogen en zorg je met jouw resultaatgerichte houding voor impact op het geheel.

Wil jij meedenken over capaciteitsuitdagingen en sparringpartner zijn van klanten en onze consultants? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding in een bedrijfskundige of economische richting
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol
  • Ondernemend, innovatief, resultaatgericht en je hebt veel doorzettingsvermogen
  • Communicatief zeer vaardig en een goede luisteraar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Je krijgt een verantwoordelijke rol binnen de organisatie
  • Telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1425

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature bij jou in de buurt!