HR Business Partner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Achterveld zoekt Greenmonkeys B.V. een HR Business Partner (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve en complexe bedrijfsprocessen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een HR Business Partner.

Over de functie

Als HR Business Partner ben jij gesprekspartner en klankbord voor de managers en overige collega’s waarbij je je richt op uitdagende en complexe organisatievraagstukken. Jij houdt je voornamelijk bezig met het ontwikkelen en implementeren van HR-activiteiten ter versterking van de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Ook uiteenlopende operationele zaken maken deel uit van jouw dagelijkse werkzaamheden. Je weet dan ook precies wat er speelt binnen de organisatie en houdt veel ballen in de lucht.

Hiervoor zoeken ze een organisatiesensitieve HR Business Partner. Iemand die energie krijgt van operationele activiteiten. Tegelijkertijd heb je een langetermijnvisie die je goed weet te vertalen naar beleid en naar jouw directe omgeving. Je bent in staat mensen mee te nemen en vanuit verbinding te overtuigen. Een zelfstandige, integrale adviesrol richting het management is jou dan ook op het lijf geschreven.

Kan jij goed schakelen tussen verschillende levels binnen een bedrijf? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HR baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma HRM
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke brede HR adviesfunctie
  • Flexibele instelling, assertief en besluitvaardig
  • Tactisch en strategisch
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gedreven collega’s met veel kennis in huis
  • Inspirerende en moderne werkomgeving
  • Ruimte voor persoonlijke groei door middel van scholing
  • Uitdagende senior functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1327

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.