HR Manager (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een HR Manager (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Heb jij affiniteit met efficiëntie? Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Ze zorgen met hun producten voor een eenvoudigere en efficiëntere samenleving. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een HR Manager.

Over de functie

In deze afwisselende functie van HR Manager draag je actief bij aan de inrichting, verbetering en aansturing van de verschillende HR processen binnen deze innovatieve onderneming en fungeer je als klankbord voor alle medewerkers. Als geen ander weet jij het team te coachen en te leiden en zet je in op groei van ieders talenten.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige HR Manager met goede kennis van de specifieke wet- en regelgeving rondom HRM. Verder bezit je een flinke dosis overtuigingskracht, doortastendheid en inhoudelijke expertise.

Zit HR in jouw DNA? En durf jij de uitdaging aan te gaan in deze verantwoordelijke en zelfstandige rol? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HRM baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde bachelor of master
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Ondernemerschap, assertief en gedegen sparringpartner
  • Je bent integer en durft mensen aan te spreken

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s
  • Uitdagende job met veel verantwoordelijkheid
  • Eigen ideeën zijn zeer welkom
  • Thuiswerkmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1492

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!