HR Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys B.V. een ondernemende allround HR Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een HR Medewerker.

Over de functie

Als ervaren HR Medewerker zie je waar dingen opgepakt moeten/kunnen worden en hebt daarvoor een doortastende en kritische blik op HR gerelateerde zaken. Je kunt als geen ander prioriteiten stellen en het overzicht bewaren. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit een correcte en efficiënte uitvoering van het verwerken van mutaties, planningen en het opstellen van contracten.

Naast deze HR-gerelateerde zaken ga je ook je collega’s op de sales afdeling ondersteunen met het maken van rapportages, offertes en voorstellen. Hiervoor heb je ervaring in de sales en haal je veel energie uit commerciële gesprekken en het adviseren van klanten over uiteenlopende organisatievraagstukken. En als je ervaring hebt met personeels- en salarisadministratie dan is dat mooi meegenomen!

Ben jij die topper binnen het HR- en salesvakgebied? Laat dan en berichtje achter en we vertellen je graag meer over deze interessante job!

Wat breng je mee

  • HBO diploma HRM of P&O
  • Uitstekende planner en organisator
  • Sterke sociale vaardigheden
  • Gaat integer om met bedrijfsinformatie
  • Accuraat en communiceert helder en efficiënt

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende faciliterende rol met veel verantwoordelijkheid
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Leuke werksfeer met een zeer gedreven collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 628

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.