HR Professional (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een HR Professional (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leggen en beheren van digitale diensten. Hierbij staan betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een HR Professional.

Over de functie

Als senior HR-Professional ben je de schakel tussen HR en de betreffende bedrijfseenheid, waarbij je deel uitmaakt van het managementteam. In deze rol vertaal je veranderingen binnen de organisatie naar heldere doelen en strategieën. Jouw inzicht in de behoeften van de afdeling stelt je in staat om als een essentiële partner voor de business te fungeren. Je interactie met diverse lagen binnen het bedrijf zorgt ervoor dat je een sleutelrol speelt in de ontwikkeling van het bedrijfsbeleid. Je beheert HR-processen en leidt projecten naar succes. De variëteit aan vraagstukken die voortkomen uit de dynamische bedrijfsomgeving, samen met projecten geïnitieerd door HR, biedt een boeiende en uitdagende werkomgeving. Al je inspanningen dragen elke dag weer bij aan de continue groei van het personeel en deze innovatieve organisatie.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale HR Professional. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR gebied en kan deze ontwikkelingen doorvertalen naar alle collega’s op de werkvloer. Jij schroomt niet om gevraagd en ongevraagd een ander perspectief op HR te laten zien.

Ben jij een aanpakker en krijg je energie van het voeren van goede inhoudelijke gesprekken en het professionaliseren van uiteenlopende technische processen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HR vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO/Bachelor opleiding in de richting van Human Resource Management of International Business in combinatie met ruime werkervaring binnen een technische organisatie
 • Innovatief, resultaatgericht en zorgvuldig
 • In zowel woord als geschrift ben je communicatief vaardig
 • Sterke netwerker
 • Goed kunnen luisteren en empathisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende en veelzijdige hybride senior functie
 • Telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1453

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!