HR Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Etten-Leur zoekt Greenmonkeys een HR Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, verkopen en adviseren over producten die van toepassing zijn in de software en consultancy industrie. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een HR Specialist.

Over de functie

In deze afwisselende functie van HR Specialist draag je actief bij aan de inrichting en verbetering van de verschillende HR processen binnen deze onderneming. Voor management en medewerkers ben jij het herkenbare en toegankelijke aanspreekpunt en de adviseur op gebied van HR.  Adviseren, controleren, aanvoeren en stimuleren zijn zomaar wat steekwoorden uit jouw dagelijkse bezigheden. Als geen ander weet jij anderen te motiveren en te ondersteunen in hun voortgang. Waar nodig zorg je voor draagvlak of verduidelijking van het beleid.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige, inspirerende en ondernemende HR Specialist met goede kennis van de specifieke wet- en regelgeving rondom HRM. Je bent iemand die snel kan schakelen, een stevige gesprekspartner die doortastend en servicegericht is. Ofwel een inhoudelijk sterke duizendpoot.

Heb jij een integrale kijk en kun je makkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden? En krijg jij energie van het coördineren van mens én inhoud? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HRM vacature bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma, HRM gerelateerd
 • Ruime aantoonbare werkervaring binnen HR
 • Ervaring met het inhoudelijk aansturen van een team.
 • Strategisch inzicht en proactief
 • Sterke affiniteit met HR en ICT
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Fijne werkplek met gedreven professionals
 • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via Whats App een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1307

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!