HR Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Linschoten zoeken wij een HR Specialist (m/v)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever blinkt uit op het gebied van informatietechnologie in de zorgsector. Ze groeien hard en dat brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van personeelsontwikkeling. Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een HR Specialist.

Over de functie

In deze afwisselende functie van HR Specialist draag je actief bij aan de inrichting en verbetering van de verschillende HR processen. Zo geef jij gevraagd en ongevraagd advies aan de betrokkenen, ondersteun je directie en management bij de uitvoering en implementatie van HR beleid en fungeer je als klankbord voor alle medewerkers.

Hiervoor zoeken ze een daadkrachtige HR Specialist die in staat is specifieke wet- en regelgeving; de Wet Poortwachter én de relevante Arbowet-en regelgeving op een juiste manier toe te passen. Verder bezit je een flinke dosis overtuigingskracht, doortastendheid en inhoudelijke expertise. En als je ervaring hebt met Afas dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Zit HR in jouw DNA? Durf jij de uitdaging aan in deze verantwoordelijke en zelfstandige rol? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante vacature!

Wat breng je mee

 • Minimaal HBO diploma, HR gerelateerd
 • Ruime aantoonbare werkervaring als Human Resources Specialist
 • Communicatief sterk op alle niveaus
 • Analytisch en nauwgezet
 • Flexibel, loyaal en een onderzoekende houding
 • Goede vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Fijne werkplek met gedreven professionals
 • Uitdagende parttime functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 908

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.