HRM Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Elburg zoekt Greenmonkeys B.V. een HRM Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leggen en beheren van digitale diensten. Hierbij staan betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren HRM Medewerker.

Over de functie

Als HRM Medewerker geef je proactief advies aan alle leidinggevenden. In je dagelijkse werkzaamheden kom je verschillende HRM vraagstukken tegen, waaronder werving en selectie, talentontwikkeling, optimale bezetting, verzuim, performance management en het implementeren, uitvoeren en/of opvolgen van relevante HRM processen. Jouw inzet draagt elke dag bij aan de voortdurende groei van deze innoverende ondernemer.

Voor deze senior rol zoeken ze een betrokken en loyale HRM Medewerker die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HRM gebied en kunt deze ontwikkelingen als geen ander vertalen naar alle belanghebbenden op de werkvloer. Je schroomt niet om gevraagd of ongevraagd een ander perspectief op HRM te geven.

Ben jij een aanpakker en krijg je energie van het voeren van goede inhoudelijke gesprekken en het professionaliseren van verschillende technische processen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante HRM vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO/Bachelor opleiding in de richting van Human Resource Management of International Business in combinatie met ruime werkervaring binnen een technische organisatie
 • Innovatief, resultaatgericht en zorgvuldig
 • In zowel woord als geschrift ben je communicatief vaardig
 • Sterke netwerker
 • Goed kunnen luisteren en empathisch vermogen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Werken met een team van gedreven professionals
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Uitdagende en veelzijdige hybride functie
 • Telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1454

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.