Recruiter (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk is Greenmonkeys op zoek naar een Recruiter (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf fungeert als brug tussen digitale aanbieders en hun eindgebruikers, zowel particulieren als bedrijven. Concreet gezien houdt het zich bezig met het aanleggen en beheren van uiteenlopende digitale services. In verband met uitbreiding van het team is er ruimte ontstaan voor een Recruiter.

Functieomschrijving

Als Recruiter bij deze innovatieve opdrachtgever krijg je de gelegenheid en ruimte om uit te blinken. Samen met je teamgenoten draag je zorg voor de optimale match! Binnen dit kader is er bijzonder veel speelruimte om jouw eigen ideeën te benutten.

Om succesvol te zijn in jouw functie als Recruiter, werk je nauw samen met je collega’s van HR en communicatie. Dagelijks ben je actief betrokken bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Hierbij neem je het voortouw en toon je inventiviteit bij het vinden van de juiste talenten.

LinkedIn kent voor jouw geen geheimen. Verder ben je leergierig, initiatiefrijk, vasthoudend en kritisch.

Ben jij een zelfstarter die graag meedenkt en betrokken wil zijn bij het vinden van de juiste kandidaten? Laat het Greenmonkeys weten, zodat we je meer kunnen vertellen over deze leuke vacature bij jou in de buurt!

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je bent een expert in het opbouwen van een eigen netwerk en kunt zelfstandig advies geven
  • Je hebt een relevante hbo-studie afgerond en beschikt over enkele jaren ervaring binnen recruitment of arbeidsbemiddeling
  • Het leggen van nieuwe contacten en het verbinden van mensen met de organisatie geeft jou energie
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en taal

Wat krijg je ervoor terug?

  • Aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerken met een team van gedreven professionals
  • Diverse mogelijkheden voor opleiding en training
  • Volop gelegenheid voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Telefoon, laptop en de mogelijkheid tot thuiswerken

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel, solliciteer dan via de aangegeven ‘solliciteren button’ en overtuig ons van je capaciteiten! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor specifieke informatie over deze functie in jouw regio, stuur een WhatsApp-bericht naar Greenmonkeys, bel ons of stuur Greenmonkeys een e-mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1564

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!