Recruitment Business Partner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kockengen zoekt Greenmonkeys een Recruitment Business Partner (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële digitale processen. Hierbij staan klanttevredenheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Recruitment Business Partner.

Over de functie

In nauwe samenwerking met je collega’s van de afdelingen recruitment en HR, ben je als Recruitment Business Partner betrokken bij het ontwikkelen van innovatieve manieren om nieuwe medewerkers te enthousiasmeren en te verbinden aan dit bedrijf. Je draagt bij aan het optimaliseren van procedures en biedt advies omtrent de aanpak voor het aantrekken van talent. Het uitvoeren van zoekacties, wervingsactiviteiten, het opbouwen en beheren van talentpools, het voeren van sollicitatiegesprekken, en zorgen voor een optimale kandidaatervaring gedurende het proces behoren tot de diversiteit van taken die je uitvoert.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een Recruitment Business Partner, iemand die zich snel kan inwerken binnen het bedrijf en in staat is om verbindingen te leggen en kansen te identificeren. Op deze manier draag je bij aan de verbetering van het recruitmentproces en de organisatie als geheel. Deze positie biedt jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen en vormt een uitstekende volgende stap in jouw loopbaan binnen recruitment!

Heb je interesse om een cruciale functie te vervullen bij het aantrekken van nieuw talent voor deze werkgever? Neem contact op met Greenmonkeys, en wij voorzien je graag van meer informatie over deze interessante mogelijkheid bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Je beschikt over ten minste een hbo-werk- en denkniveau, met aanzienlijke ervaring in recruitment, bij voorkeur als corporate recruiter of in een vergelijkbare functie
  • Je hebt een goed oog voor mogelijkheden tot verbetering, bezit sterke communicatieve vaardigheden en bent proactief
  • Strategisch, nauwkeurig en vasthoudend in je aanpak
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken met een team van gedreven IT professionals
  • Zelfstandige en gevarieerde rol
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak

Voor meer informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1657

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt ook zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!