Recruitment Business Partner (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys een Recruitment Business Partner (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden van diverse logistieke en industriële digitale processen. Hierbij staan klanttevredenheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Recruitment Business Partner.

Over de functie

Samen met jouw collega’s van recruitment, HR en de business bedenk jij als Recruitment Business Partner op creatieve manieren hoe je nieuwe medewerkers kunt enthousiasmeren en aan het bedrijf kunt verbinden. Je denkt mee over verbetering van de processen en adviseert over de wervingsaanpak. Searchen, werven, het opbouwen en onderhouden van talentpools, sollicitatiegesprekken voeren en zorgen voor de perfecte candidate experience gedurende het hele proces zijn zomaar een greep uit jouw werkzaamheden.

Hiervoor zoeken ze een Recruitment Business Partner. Iemand die zich de werkzaamheden snel eigen maakt in een organisatie, weet te verbinden en kansen ziet. Zo til je recruitment en de organisatie naar een hoger plan. Deze job biedt jou de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen én is een prachtige volgende stap in jouw recruitment carrière!

Wil jij een essentiële rol spelen in het aantrekken van nieuw talent bij deze opdrachtgever? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau met ruime aantoonbare recruitment ervaring als corporate recruiter of vergelijkbaar
  • Scherp oog voor verbetermogelijkheden
  • Je bent communicatief vaardig en proactief
  • Strategisch, secuur en een doorzetter
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken met een team van gedreven IT professionals
  • Zelfstandige en uitdagende rol
  • Laptop, telefoon en auto van de zaak

Voor meer informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1543

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt ook zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!