AI Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Gorredijk zoekt Greenmonkeys B.V. een AI Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vereenvoudigen, digitaliseren en automatiseren van werkprocessen. Hierbij staan kwaliteit en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een kwaliteitsgerichte AI Engineer.

Over de functie

Hier ga je als ervaren, maar nog altijd leergierige, Artificial Intelligence Engineer aan de slag met (complexe) procesoptimalisatie. Bouwen, testen, analyseren en verbeteren. Je werkzaamheden zijn heel divers. Voor het ontwikkelen van succesvolle projecten en programma’s én voor innovatie in AI is samenwerking met je collega’s heel belangrijk. Het is een boeiende en toch ook zelfstandige rol met directe impact op belangrijke innovaties.

Hiervoor zoeken ze een AI Engineer die goed zelfstandig kan werken maar ook met veel verschillende mensen en partijen op alle niveaus. Je durft initiatief te nemen, kunt goed prioriteren, goed schrijven en met jouw oog voor detail ben je creatief in je oplossingen.

Ben jij die ambitieuze en enthousiaste AI Engineer die graag kwaliteit levert? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk academische achtergrond (kunstmatige intelligentie, wiskunde of informatica)
  • Aantoonbare werkervaring met het opzetten van Artificial Intelligence
  • Kennis van o.a. Java, Python, C/C++ en SQL
  • Flexibele en loyale teamplayer met uitstekende communicatieve skills
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een inspirerende werkomgeving en een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Verantwoordelijk job met doorgroeimogelijkheden
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met volop ruimte voor sociale activiteiten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 943

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.