Allround Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Vaassen zoekt Greenmonkeys B.V. een allround Software Developer (m/v)

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Klanttevredenheid en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een allround Software Developer.

Over de functie

Als allround Software Developer ga je hier aan de slag met het beheren en opleveren van de software ontwikkelomgeving. Configureren, implementeren, optimaliseren en monitoren behoort ook tot jouw veelzijdige takenpakket. Al met al ben je van A tot Z betrokken bij uiteenlopende innovatieve (complexe) projecten.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en allround Software Developer . Je hebt overtuigingskracht en kan goed plannen en organiseren. Verder ben je open-minded, professioneel en klantvriendelijk.

Ben jij sterk in het onderhouden en verbeteren van software ontwikkelomgevingen? En wil je aan de slag in een dynamische en innovatieve omgeving? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede kennis van Linux, C/C++, K8s en Delphi
  • Je bent in staat om in korte tijd nieuwe technieken en werkwijzen eigen te maken
  • Je bent ondernemend en hebt een frisse kijk op het geheel
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven IT professionals
  • Moderne werkplek
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1442

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!