App Developer (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Putten zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren App Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan veiligheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren en ambitieuze App Developer.

Over de functie

Hier ga je als App Developer, samen met je collega’s uit het mobile development team, mee werken aan de ontwikkeling van apps voor toffe mobiele platforms. Je werkzaamheden hierin zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met ontwikkelen, het vertalen van functionele en visuele ontwerpen naar technische ontwerpen, het bouwen van user stories en het testen van de software. Als geen ander weet jij met jouw kennis en enthousiasme te zorgen voor hoogwaardige producten.

Hiervoor zoeken ze een (backend) App Developer met brede kennis van Xamarin. Iemand die gewend is met werken via de Scrum methodiek en die zorgt voor mobiele applicaties waar de gebruiker blij van wordt. Verder heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen, ben je veelzijdig, loyaal en een echte teamplayer.

Vind jij ook dat applicaties gebruiksvriendelijk en vooral niet te ingewikkeld moeten zijn? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde technische/informatica opleiding
  • Aantoonbare werkervaring met Android en iOS app development
  • Ervaring met o.a. .NET, C#, MS SQL Server en Mvvmcross
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een brede en afwisselende functie
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek met ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Professioneel team van gedreven en gezellige collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 915

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.