App Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Bennekom zoekt Greenmonkeys een App Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier werken ze dagelijks met passie aan innovatieve en geavanceerde softwareapplicaties. Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een App Developer.

Over de functie

Naast het coderen en het vloeiend integreren van zowel front-end als back-end functionaliteiten, hecht jij als App Developer ook veel waarde aan documentatie in je werk. Je manoeuvreert soepel door diverse technologieën en frameworks om een complete en consistente gebruikerservaring te verzekeren. Jouw enthousiasme strekt verder dan alleen programmeren; je fungeert als een verbindende factor tussen verschillende ontwikkelingsaspecten. Bovendien ben je bereid nieuwe technologieën te omarmen en deze kennis te delen met je team, waardoor je bijdraagt aan een omgeving die constant in beweging is en gericht is op innovatie in ontwikkeling.

Hiervoor zoeken ze een ervaren fullstack App Developer met een aanzienlijke expertise in Scrum en een sterke interesse in het ontwikkelen van de backend. Verder heb je oog voor design en detail, ben je analytisch sterk en denk je mee in oplossingen.

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime ervaring met Agile werken
  • De gave om analytisch te denken en snel oplossingen te vinden voor uitdagingen
  • Kennis van onder andere: Confluence, React, TypeScript, Scrum en Jira
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug

  • Passend salaris met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een stimulerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Een uitdagende IT functie met aanzienlijke verantwoordelijkheden
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Toewijzing van budget voor educatieve doeleinden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1704

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die ook in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!