App Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Bunnik zoekt Greenmonkeys een App Programmeur (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke en innovatieve (complexe) software oplossingen. Hierbij staan veiligheid, gebruikersgemak en kwaliteit hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren App Programmeur.

Over de functie

Als App Programmeur heb je hier een uitdagende en veelzijdige rol binnen het ICT team. Zo ga je onder andere aan de slag met testen en het samenstellen en programmeren van programma’s op basis van de klantwensen. Als geen ander weet jij de wensen van jouw klanten om te zetten in optimale technische en efficiënte oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale App Programmeur. Een echte teamplayer met veel zin en motivatie om samen iets tofs neer te zetten. Verder heb je een ondernemende mindset en durf je je verantwoordelijkheid te nemen.

Heb jij een proven track record, dat overtuigt én jouw development skills laat zien? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO diploma met een sterk technisch accent
 • Ervaring met C/C++
 • Analytisch, accuraat en hands-on
 • Samenwerkings- en resultaatgericht
 • Je ontwikkelt je continu op vaktechnische inhoud én soft skills.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veelzijdige en uitdagende starters functie met doorgroeimogelijkheden
 • Moderne werkplek en dito technieken
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Werken met een gezellig en gedreven team van ICT professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1218

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!