Applicatie Adviseur (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Applicatie Adviseur in Utrecht?

Greenmonkeys zoekt een Applicatie Adviseur voor een vooruitstrevend softwarebedrijf.  De focus ligt hier op het leveren van innovatieve en praktische oplossingen die zowel betrouwbaar als uiterst gebruiksvriendelijk zijn.

De rol van Applicatie Adviseur omvat het verstrekken van deskundig advies en ondersteuning aan gebruikers van de betreffende geavanceerde softwareoplossingen, gericht op het optimaliseren van operationele processen. Je wordt het primaire contactpunt voor functionele vragen, je voert tests uit van nieuwe features in samenwerking met het ontwikkelteam en biedt support zowel op kantoor als bij de klant op locatie.

Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een salaris van € 3.000 tot € 5.000

  • Flexibele werktijden met mogelijkheid tot thuiswerken

  • 32 – 40 uur werkweek

  • Uitgebreide groeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling

  • Winstdelingsregeling, uitstekende pensioenvoorwaarden, en meer!

Wat breng je mee?

  • Analytisch vermogen en een resultaatgerichte instelling

  • Een proactieve en leergierige houding

  • Minstens een MBO-4 diploma in een relevante richting

  • Ervaring in IT en affiniteit met softwaretoepassingen

  • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands

Klaar voor een uitdagende functie in een dynamisch en innovatief team?

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl 

Referentienummer 1830

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!