Applicatiebeheeder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever op ’t Harde zoekt Greenmonkeys een Applicatiebeheerder (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er op dit moment een vacature beschikbaar voor een Applicatiebeheerder.

Over de functie

In de rol van Applicatiebeheerder lever je een waardevolle bijdrage aan de voortdurende optimalisatie van de softwareprocessen, met als doel om ze zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te laten functioneren. Binnen jouw werkzaamheden vallen onder andere het uitvoeren van testen, het beheren van applicaties, en het verstrekken van advies over de functionele inrichting van koppelingen tussen diverse softwaretoepassingen. Als bruggenbouwer tussen de IT-afdeling en gebruikersgemeenschap ben je in staat om de behoeften en eventuele problemen vanuit de organisatie te vertalen naar concrete oplossingen.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een gedreven, leergierige, en goed georganiseerde Applicatiebeheerder. Ze zoeken iemand die deze bijzondere gelegenheid aangrijpt om zichzelf te ontplooien in het IT-vakgebied. Daarnaast verwachten ze dat je sterk gericht bent op het behalen van resultaten en een nieuwsgierige, onderzoekende instelling hebt.

Ben jij enthousiast over deze uitdaging en sta je te popelen om je in te zetten voor het beheer, de beleidsvorming en de ontwikkeling van innovatieve applicaties? Laat het Greenmonkeys weten, en we vertellen je graag meer over deze boeiende ICT-functie bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Een HBO-opleiding met een sterke nadruk op technische vaardigheden
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie wordt gewaardeerd
  • Je hebt een professionele en klantvriendelijke houding
  • Efficiëntie, secuurheid en een sterke focus op kwaliteit zijn essentieel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Je maakt deel uit van een gemotiveerd team van IT-specialisten
  • Deze functie biedt zelfstandigheid en draagt veel verantwoordelijkheden met zich mee
  • Je krijgt de kans om je eigen ideeën en creativiteit bij te dragen, wat zeer wordt gewaardeerd
  • Je zult werken in een moderne en inspirerende werkomgeving

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1676

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!