Applicatiebeheer Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Muiderberg zoekt Greenmonkeys B.V. een Applicatiebeheer Specialist (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van organisatie ondersteunende applicaties. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Applicatiebeheer Specialist.

Over de functie

Hier ga je als Applicatiebeheer Specialist naast het dagelijks beheer meedenken over ondersteunende processen binnen dit bedrijf en ben je betrokken bij de uitrol van implementaties van nieuwe innovaties, technische functionaliteiten en een vlekkeloze infrastructuur. Hier sla jij als Applicatiebeheer Specialist de brug tussen de gebruikers en de leveranciers. Als geen ander weet jij rust en duidelijkheid te creëren met het aanbrengen van de juiste structuren.

Hiervoor zijn ze op zoek naar een proactieve Applicatiebeheer Specialist met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Verder ben je daadkrachtig, stressbestendig en kan je goed het overzicht houden over het geheel.

Wordt jij enthousiast van ICT en kan je niet wachten om in snel tempo mee te groeien met deze organisatie? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van Service Management, Applicatiebeheer of Functioneel Beheer
  • Ervaring met applicaties op het gebied van HR en Facilitair
  • Dienstverlenende instelling, energiek, betrokken en vooruitstrevend
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Moderne werkplek met gedreven en gezellige collega’s
  • Flexibele instelling van het team, waardoor werk en privé goed te combineren zijn

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 781

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.