Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerkerveen zoekt Greenmonkeys B.V. een Applicatiebeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Applicatiebeheerder.

Over de functie

Hier ben je als Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de GIS gerichte applicaties. Je gaat aan de slag met inrichting, monitoring en het up to date houden van de apps. Ook het technisch en functioneel ondersteunen van de gebruikers, implementeren en het verwerken van data tot relevante informatie behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Applicatiebeheerder die kennis en ervaring heeft met GIS producten. Iemand die vol passie wil bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen en de inrichting van het applicatielandschap. Verder heb je een enthousiast en gedreven karakter met goede analytische vaardigheden.

Heb jij passie voor IT en wil je graag het domein van de geografische informatiesystemen induiken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Sterke affiniteit met de techniek rond applicaties
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Je leert snel en hebt een hands on mentaliteit
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Dynamische en veelzijdige functie
  • Laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1106

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.