Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Applicatiebeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en hun eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen en beheren van digitale diensten. In verband met groei van het bedrijf zijn ze opzoek naar een ervaren Applicatiebeheerder.

Over de functie

Hier ben je als ervaren Applicatiebeheerder samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de ICT infrastructuur van deze innoverende opdrachtgever. Enerzijds heb je een adviserende rol en anderzijds voer je werkzaamheden uit ten aanzien van installaties, updates en systeemoptimalisatie. Hierin is een overlap naar functioneel beheer en daar is voor jou de brug naar de gebruikersorganisatie. Als geen ander weet jij de verbinding te maken tussen business en ICT.

Hiervoor zoeken ze iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een Applicatiebeheerder die communicatief sterk vaardig is op alle niveaus, een proactieve houding heeft en die zorgt voor betrokkenheid en draagvlak. En als je in het bezit bent van brede en technische kennis van ERP implementaties en IFS dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Heb jij een flexibele instelling, een eigen mening en ben jij altijd opzoek je naar de best verbindende oplossing? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ervaring met functioneelbeheer 
  • Gedegen kennis van Topdesk en het bouwen van rapportages
  • Je kunt problemen goed analyseren, prioriteren en oplossen
  • Je bent flexibel, hebt een zelfstandige instelling en bent collegiaal

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Fijne moderne werkplek en gedreven professionals als collega’s
  • Uitdagende en verantwoordelijke job

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 899

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!