Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Applicatiebeheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Slagharen.

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software produkten. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Op dit moment is er een interessante vacature beschikbaar voor een ervaren Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Applicatiebeheerder ga je aan de slag met het waarborgen van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van verschillende datasets, evenals het initiëren van voortdurende verbeteringen. Door middel van gedegen onderzoek blijf je op de hoogte van de vereisten van de betreffende applicaties en de behoeften binnen dit innovatieve bedrijf.

Hiervoor zoeken ze een kritische en servicegerichte Applicatiebeheerder. Dankzij jouw specialistische benadering en kennis van informatiemanagement ben je in staat om informatiestromen helder te visualiseren, knelpunten te identificeren en hier proactief op te reageren. Met uitmuntende communicatieve vaardigheden weet je doeltreffende vragen te stellen, waardoor je de behoeften en wensen nauwkeurig kunt omzetten naar concrete oplossingen.

Wat neem je mee

  • MBO+ of HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Je hebt een proactieve houding, kunt onderbouwde adviezen geven en bent een goede gesprekspartner voor de betrokken partijen
  • Jij weet de link te leggen tussen theoretische kennis en praktische toepassingen
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Samenwerken in een hecht team van gedreven collega’s met een gedeelde passie voor technologische innovatie
  • Verschillende mogelijkheden om door te groeien
  • Een uitdagende en innovatieve werkplek met een dynamisch takenpakket

Wil je meer weten? Stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1767

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!