Azure Specialist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zeist zoekt Greenmonkeys een Azure Specialist (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software producten. Hierbij staan ​​technische kennis, kwaliteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Azure Specialist.

Over de functie

Als Azure Specialist ben je samen met je collega-beheerders verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van veilig en goed geconfigureerde operationele omgevingen op het Azure platform. Samen met je directe collega’s zorg jij ervoor dat de omgeving veilig is en een goede performance heeft én houdt.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en proactieve Azure Specialist. Als senior ben jij in staat om nieuwe omgevingen op een Azure platform in te richten. Daarnaast kan je storingen oplossen en productverbeteringen doorvoeren en de softwareontwikkelaars ondersteunen in relatie tot de do’s en don’ts binnen Azure. Verder houdt je van afwisseling in je werkzaamheden en vindt je het leuk om met een klein team van Azure-specialisten aan de slag te gaan.

Ben jij die Azure Specialist die niets liever doet dan het opzetten en bouwen van de beste apps? Laat een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime kennis van Azure en .NET
  • Leergierig, gespecificeerd en communicatief
  • Passie voor het vak
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Afwisselende en uitdagende senior functie
  • Moderne werkplek met kundige, hulpvaardige en inspirerende collega’s

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1341

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!