Back-end Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys een Back-end Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Door middel van goede, project specifieke strategieën en de focus op de klant zijn ze hier naast het bouwen van websites, webapplicaties en apps ook gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van marketingcampagnes. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Back- end Developer.

Over de functie

Voor deze functie als Back-end Developer zijn we opzoek naar een gedreven ontwikkelaar die samen met het creatieve team beslissingen kan nemen en oplossingen kan aandragen en implementeren. Jouw vernieuwende software bereikt dagelijks vele gebruikers. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en de drive om continu te blijven groeien.

Je gaat onder andere aan de slag met het bouwen, testen, deployen en onderhouden van REST API’s. Daarnaast verzamel je de juiste datapunten en ga je op een creatieve manier het samenbrengen van databronnen.

Heb jij passie voor techniek en interfaces en weet jij daardoor daadwerkelijk het verschil te maken? Laat dan een berichtje bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante en aantoonbare werkervaring met WordPress als junior of medior webdeveloper
  • Ervaring met REST API’s, PHP -en JAVAscript frameworks is een dikke pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flinke dosis doorzettingsvermogen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante, uitdagende en afwisselende projecten
  • Eigen inbreng en creativiteit wordt zeer gewaardeerd

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 509

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!