Back-end Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Linschoten zoekt Greenmonkeys een Back-end Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwaresystemen. Hierbij staan functionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Back-end Developer.

Over de functie

Als Back-end Developer zal je projectmatig gaan werken om processen en codes te optimaliseren en te verbeteren. Samen met je collega’s deel je een gezamenlijke passie voor het vak waarin je staat voor snelheid een precisie. Je denkt mee over prestaties en functionaliteiten die je op het eerste oog niet ziet, maar de gebruikservaring wel degelijk positief beïnvloedt. Hierbij staan enthousiasme en het bedienen van de klant voorop!

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Back-end Developer die proactief zoekt naar verbeterpotentieel in de huidige oplossingen. Je hebt als geen ander een frisse blik op het geheel. Werken in een dynamische en ambitieuze organisatie geeft jouw veel energie.

Streef jij voortdurend naar de hoogste kwaliteit IT-oplossingen die uitblinken in eenvoud én toekomstbestendig zijn? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Relevante en aantoonbare werkervaring met o.a. CSS, PHP en MySQL
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Je werkt transparant, oplossingsgericht en bent een teamspeler
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een enthousiast en multidisciplinair team
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Veelzijdige baan, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1516

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!