Back- end Developer (m/v)

Introductie

Voor een creatieve opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys een Back- end Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Door middel van goede, project specifieke strategieën en de focus op de klant zijn ze hier gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van superieure marketingcampagnes. Ook bouwen ze hier websites, webapplicaties en apps. In verband met uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een ervaren Back-end Developer. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Back- end Developer.

Over de functie

In de rol als Back- end Developer bij deze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het vertalen van functionele wensen van klanten naar tastbare en efficiënte technische oplossingen. Hiervoor heb je geregeld contact met de klant om de voortgang te bespreken en weet je technische keuzes goed te verwoorden en te onderbouwen.

Jouw werk vormt de basis voor het werk van alle andere specialisten op de werkvloer. Jij weet hier moeiteloos je weg in te vinden en draagt voor elke vraag een technische oplossing aan.

Heb jij kennis van de laatste ontwikkelingen en trends in de IT markt? Bezit jij die can-do mentaliteit? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante en aantoonbare werkervaring met Wordpress als junior of medior webdeveloper
  • Ervaring met REST API’s, PHP -en JAVAscript frameworks is een dikke pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • De drive hebben om continue te zoeken naar verbetering

Wat krijg je ervoor terug

  • Marktconform salaris met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante, uitdagende en afwisselende projecten
  • Eigen inbreng en creativiteit wordt zeer gewaardeerd
  • Fijne, moderne werkplek met gedreven professionals
  • Opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 391

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!