Back-end Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zuidwolde zoekt Greenmonkeys een Back-end Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in webontwikkeling op uiteenlopende fronten. Hierbij staan functionaliteit en een groot gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Back-end Developer.

Over de functie

Als Back-end Developer ga je aan de slag met development van nieuwe modules, meewerken aan diverse complexe projecten en het actief meedenken en adviseren binnen het projectteam. Jouw werkzaamheden zijn van onschatbare waarde. Bedrijfsprocessen weet jij te doorgronden én te optimaliseren. Je denkt mee over prestaties en functionaliteiten die je op het eerste oog niet ziet, maar de gebruikservaring wel degelijk positief beïnvloedt. Hierbij staan enthousiasme en het bedienen van de klant voorop!

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale PHP Backend Ontwikkelaar voor wie onder andere PHP, SQL, JQuery, (S)CSS, JavaScript en HTML5 geen geheimen kent. Verder heb je een frisse blik op het geheel. Met een zelfstandige en leergierige werkhouding is dat voor jou usual business. Werken in een dynamische en ambitieuze organisatie geeft jouw veel energie.

Kom jij ideeën omzetten naar mooie successen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Relevante en aantoonbare werkervaring met o.a. JSON, Git, MySQL,Bash, AJAX
  • Communicatief sterk op alle niveaus
  • Je voelt je betrokken bij het bedrijf en je collega’s
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Dynamische, moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Diverse opleidings- en cursusmogelijkheden
  • Veelzijdige baan, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1157

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!