Backend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerkerveen zoekt Greenmonkeys B.V. een Backend Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Backend Developer.

Over de functie

Hier ben je als Backend Developer van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van slimme en vooruitstrevende applicaties. Je gaat aan de slag met het meewerken aan databases, API’s, architectuur en business logic. Op basis van je kennis en ervaring met backend development weet jij technische wensen feilloos te vertalen naar passende digitale strategieën.

Hiervoor zoeken ze een Backend Developer met een grote passie voor IT en de ontwikkelingen richting backend development. Een zelfstarter. Iemand die bekend is met de Agile of Scrum werkmethodiek en die al een aantal jaren ervaring heeft met backend development. Verder ben je proactief, zelfstandig en heb je uitmuntende developer skills.

Heb jij de drive om altijd te kijken hoe iets beter kan? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van HTML, CSS, Javascript; React, KendoUI
  • Goede sociale skills en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je weet wat er nodig is om een softwareoplossing generiek te maken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden
  • Werken met innovatieve technologiën en concepten
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1172

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.