Backend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Maarssen zoekt Greenmonkeys een Backend Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier ontwikkelen ze gebruiksvriendelijke software om de vele weggebruikers in het land efficiënt op pad te laten gaan. Hiermee maken ze het werk voor alle bestuurders een stuk makkelijker. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Backend Developer.

Over de functie

In deze uitdagende functie als ervaren Backend Developer ga je samen met jouw collega’s uit het innovatieteam aan de slag met het ontwerpen, realiseren en in productie brengen van verbeteringen van de aangeboden software oplossingen. Hierin krijg je veel vrijheid om mee te denken aan de werking ervan en hierop nieuwe technieken toe te passen. Ook bewaak je de technische kwaliteit van de systemen.

Hiervoor ben je analytisch sterk, je weet als geen anders snel de link te maken met de benodigde features van het product dat ze hier maken. Verder ben je doortastend, sociaal, pragmatisch en een echte teamplayer.

Ben jij nieuwsgierig van aard? En houdt je ervan om uit te pluizen wat de beste manier is om een probleem op te lossen? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO+/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime werkervaring met JavaScript, Typescript, Node.js en REST
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig, pro-actief en neemt graag het voortouw bij innovaties

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Laptop van de zaak
  • Functie met veel vrijheid en de flexibiliteit om vanuit huis te werken

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 680

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!