Backend Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ugchelen zoekt Greenmonkeys B.V. een Backend Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een gemotiveerde Backend Developer.

Over de functie

Als Backend Developer bij deze opdrachtgever speel je een belangrijke rol in de totstandkoming en doorontwikkeling van de aangeboden software producten. Hier werk je samen met je collega’s uit het team aan de meest functionele en stabiele backend oplossingen. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van de applicatie. Middels de Scrum methode ga je als gemotiveerde Backend Developer aan de slag met code reviewen waarbij kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel staan.

Hiervoor zoeken ze een enthousiaste en kritische Backend Developer die weet hoe belangrijk de multidisciplinaire samenwerking is tussen de collega’s binnen én buiten het team. Als geen ander kom jij tot verbeteringen en vernieuwingen. Je neemt graag het heft in handen en weet anderen zodanig te enthousiasmeren. Je hebt een echte doorpakkers mentaliteit en deelt jouw kennis en expertise graag met anderen. Hier krijg je de tijd voor nette code!

Heb jij in je werk de focus op het realiseren van mooie projecten? En houd je van afwisseling? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare relevante werkervaring
 • Kennis van o.a. REST, React, Cypress en GIT
 • Betrokken en loyaal
 • Communicatief sterk op alle niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Zeer sterk analytisch en probleemoplossend vermogen

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaarden pakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Formele functie binnen een enthousiast team van techneuten
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1087

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.