Backend Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ijsselmuiden zoekt Greenmonkeys een Backend Ontwikkelaar (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het IT team is er plaats voor een ervaren Backend Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier ben je als Backend Ontwikkelaar van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van slimme en vooruitstrevende technische processen. Je gaat aan de slag met het meewerken aan databases, API’s, architectuur en business logic. Op basis van je kennis en ervaring met backend ontwikkeling weet jij technische wensen feilloos te vertalen naar passende digitale strategieën.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Backend Ontwikkelaar met een grote passie voor ICT en de ontwikkelingen richting backend development. Een zelfstarter. Iemand die bekend is met de Agile of Scrum werkmethodiek en die al een aantal jaren ervaring heeft met backend development. Verder ben je proactief, zelfstandig en heb je uitmuntende developer skills.

Heb jij de drive om altijd te kijken hoe iets beter kan? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met C#, architectuurprincipes en Azure
  • Brede kennis van IT-methodieken
  • Je bent analytisch, hebt een scherpe geest, een passie voor data én de drive om een optimale klantbeleving te bezorgen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken met een team van gedreven ICT’ers
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Moderne werkplek, met thuiswerk mogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1383

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!