Backend Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Backend Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Kampen.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vcature beschikbaar voor een ervaren Backend Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Backend Ontwikkelaar ben je vanaf het begin tot aan de afronding nauw betrokken bij het ontwikkelen van geavanceerde technologische processen. Je zult je bezighouden met het bijdragen aan databases, API’s, systeemarchitectuur en zakelijke logica. Door je expertise en ervaring op het gebied van backend ontwikkeling, kun je technische vereisten moeiteloos omzetten naar geschikte digitale strategieën.

Deze rol vraagt om een toegewijde Backend Ontwikkelaar met een diepgaande interesse in ICT en de voortgang van backend-ontwikkelingen. Ze zoeken iemand die zelfstandig kan starten, vertrouwd is met de Agile of Scrum werkmethode en een aantal jaren ervaring heeft in backend-ontwikkeling. Je dient proactief te zijn en uitstekende ontwikkelingsvaardigheden te bezitten.

Wat neem je mee

  • Een HBO-opleiding met een sterke focus op techniek
  • Ervaring in Azure en C#
  • Uitgebreide kennis van IT-methodologieën
  • Je bent analytisch, scherp van geest, hebt een passie voor data en streeft naar een optimale klantbeleving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Verschillende mogelijkheden voor opleiding en training
  • Autonomie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerking met een team van enthousiaste ICT-professionals
  • Een zakelijke laptop en telefoon
  • Een eigentijdse werkplek met flexibiliteit voor thuiswerken

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1716

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!