Backend Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een Backend Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren en gedreven Backend Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier wordt je als Backend Ontwikkelaar onderdeel van het ICT team en ga je aan de slag met het meebouwen van de vooraanstaande systemen. Onder andere het meewerken aan de applicaties, databases, API’s, architectuur en business logic behoort tot jouw veelzijdige takenpakket. Ook ben je verantwoordelijk voor het realiseren van features en user stories op de backlog. Als geen ander kijk jij elke dag weer kritisch naar hoe het beter kan.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Backend Ontwikkelaar. Iemand die bekend is met de Agile of Scrum werkmethodiek en die al een aantal jaren ervaring heeft met backend development. Verder ben je proactief, zelfstandig en durf je out-of-the-box te denken.

Ben jij als backend Ontwikkelaar dé ware toevoeging voor dit developmentteam? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van HTML, CSS, Javascript; React, KendoUI
  • Goede sociale skills en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet; groeimentaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden
  • Groeiende organisatie met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief; dit wordt enorm gewaardeerd

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1113

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.