Backend PHP Developer (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Backend PHP Developer voor een opdrachtgever in Harmelen (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze plek richt zich op maatwerksoftware voor bedrijven, dit alles met een sterke focus op functionaliteit en het waarborgen van veiligheid. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ervaren Backend PHP Developer.

Over de functie

Als Backend PHP Developer zul je in projectverband opereren, gericht op het optimaliseren en verbeteren van processen en codes. In samenwerking met je collega’s deel je een sterke passie voor het IT-vak, waarbij je streeft naar snelheid en precisie. Je draagt bij aan het overwegen van prestaties en functionaliteiten die mogelijk niet direct zichtbaar zijn, maar wel een positieve invloed hebben op de gebruikerservaring. In deze context zijn enthousiasme en klanttevredenheid van groot belang!

Hier voor zijn ze opzoek naar een toegewijde Backend PHP Developer die actief op zoek gaat naar mogelijkheden om de huidige oplossingen te verbeteren. Je hebt een unieke kijk op de werkzaamheden. Verder ben je een aanpakker en heb je affiniteit met technologie en de zorg.

Wat breng je mee?

  • Een diploma op MBO- of HBO-niveau met een sterke nadruk op technische aspecten
  • Ervaring die aantoonbaar relevant is, inclusief kennis van onder andere CSS, PHP en MySQL
  • Communicatief sterk
  • Oplossingsgericht en teamspeler
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een enthousiast en multidisciplinair team
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Veelzijdige baan, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1706

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!